nieuws lokaal regionaal gemeente omgeving

Uw nieuws op de Gemeente Nieuws Kaart?

nieuwe gemeente feitjes Alle nieuwsberichten, of dat nu over burgemeester, wethouder, gemeenteraad, gemeentehuis of wat ook gaat, worden volledig automatisch op de kaart gezet. Het enige wat u dient te doen, is uw nieuws via Twitter te publiceren. Daarbij is het van belang dat u een link naar een website met meer informatie over het nieuws in uw tweet vermeldt en in uw bericht een plaatsnaam noemt. Immers, zonder plaatsnaam kunnen we het nieuws niet op de kaart zetten. Een provincie is daarmee niet voldoende. Mensen gebruiken de Gemeente Nieuws Kaart namelijk om lokale informatie in een bepaalde straal van hun woonplaats te vinden. Een nieuwsbericht met alleen een provincie of bijvoorbeeld omschreven als "Door heel Nederland" wordt daarom ook genegeerd.

Evenementen plaatsen via Twitter

1. Plaats uw bericht op Twitter.
  2. Vermeld de hashtag '#gemeente' in uw bericht.
  3. Vermeld de plaatsnaam met een # in uw bericht.
    Bij voorkeur als hashtag (bv #amsterdam , mogelijk maar minder succesvol zonder: Den Haag).
  4. Plaats een (short)link naar een webadres met meer info.
Bijvoorbeeld:
Nieuwe burgemeester van #gemente #arnhem is bekend! Meer info: http://bit.ly/eenlink

De nieuws berichten zullen worden gescreend of aan alle eisen wordt voldaan en of mogelijk het bericht al via een ander Twitter bericht op de kaart is gekomen.

Nieuws laten opvallen

Het is mogelijk uw nieuws extra te laten opvallen. Uw Twitter account zal dan op een aparte wijze worden gekoppeld en zullen uw berichten extra opvallen op de Gemeente Nieuws kaart. Voor meer informatie en tarieven kunt u contact opnemen met Yocter, de ontwikkelaar van de Gemeente Nieuws Kaart.

Uw eigen nieuws kaart?

Wilt u zelf een eigen nieuws kaart op uw website? Bijvoorbeeld als u een regionale krant bent of ander soort bedrijf die graag een dergelijke nieuws kaart aan de eigen bezoekers zou willen aanbieden? Dat kan! Neem voor de mogelijkheden en tarieven contact op met Yocter, de ontwikkelaar van GemeenteNieuwsKaart.nl
© 2011 - 2017 Yocter - Social Media Innovator. Nieuws over gemeentes en andere nieuws berichten zijn afkomstig van publiek geplaatste tweets in Twitter.